Yritystonttien myyntiprosessin nopeuttaminen.

Julkaistu:

Valtuustoaloite 21.09.2020 .

Yritystonttien myynti on tällä hetkellä alistettu Euran kunnassa kunnanhallitukselle. Tämä myyntiprosessi voi pahimmillaan kestää viikkoja, eikä ostavalla yrityksellä ole välttämättä aikaa odotella asiaan päätöstä näin kauaa.

Esitämmekin, että valmiiksi kaavoitettujen ja hinnoiteltujen tonttien myynti delegoitaisiin Tekniselle johtajalle saman tyyliin, kuin on asuntotonttien myyntikin tehty. Tämä nopeuttaisi prosessia huomattavasti ja antaisi mahdollisuuden reagoida nopeastikin tarvittaviin tonttitarpeisiin.

Eurassa yritysten toimintaa pitää tukea, ketteryys ja hyvin toimivat palvelut on oltava itsestään selvyys.

Lisää julkaisuja

9.3.2021

Moniammatillisiin tukiverkkoihin resursseja

Valtuustoaloite lasten hyvinvointiin, matalan kynnyksen keskustelua ja aikuisen läsnäoloa