Uimalippuja lapsille ja sunnuntaiaukiolot.

Julkaistu:

Valtuustoaloite 1.2.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää, että Euran kunta tarjoaa vuosittain koulunsa kunnassa aloittavalle ikäluokalle viisi (5) uimalippua jokaiselle. Tällä saataisiin uusia käyttäjiä perheineen tutustutettua uimahalliin.

Lisäksi Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää, lapsiperheiltä tulleen kuntalaispalautteen perusteella, että uimahallin sunnuntaiaukiolot aloitetaan uudelleen. Aukiolon pitäisi olla vähintään klo 18 asti.

Muutkin samaa mieltä, sillä kunnanhallitus hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti! 

Lue lisää tästä

Panostus lapsiin ja nuoriin kannattaa aina.

Lisää julkaisuja

9.3.2021

Moniammatillisiin tukiverkkoihin resursseja

Valtuustoaloite lasten hyvinvointiin, matalan kynnyksen keskustelua ja aikuisen läsnäoloa